top of page

Årsmøte 2023 og program

Oppdatert: 7. sep. 2023

Årsmøtet er en tid for refleksjon, beslutning og planlegging. Det er øyeblikket der vi som fellesskap kan samle våre tanker, dele våre perspektiver og sammen forme veien fremover. Nå har dere muligheten til å bli en del av denne spennende prosessen ved å melde deg på årsmøte 2023!


Når høsten igjen melder sin ankomst er det igjen tid for årsmøtehelg med generalforsamling og valg på søndagen. Oppfordrer alle til å holde av helgen 20-22 oktober. Da skal vi møtes på Quality Hotel Expo Fornebu.


Det jobbes med programmet, og noe som er på agendaen er spennende innhold med bl.a. foredrag fra EB teamet fra Rikshospitalet, Senteret for sjeldne diagnoser (SSD), Noen av medlemmene våre, TAKO-senteret og mer. Samarbeidspartnerne våre vil også være tilstede og presentere seg selv. Det vil også bli mye tid til å mingle og snakke sammen. Lørdag kveld blir det som vanlig festmiddag.


Som i fjor, blir det i år også digital påmelding og skjema blir lagt ut på Facebook og link til skjema er i bunnen av dette innlegget.


Deltager avgift voksne er kr. 600.- (fra 16 år) for barn under 16 år er deltager avgiften kr 300.-. Deltager avgiften dekker hotellopphold og maten i to døgn.


Det er flere på valg når generalforsamlingen avholdes og hvis det er noen der ute som allerede nå vet at de ønsker å bidra i styret så si ifra. Vi blir glade for alle som vil!

En blå sommerfugl

Påmeldingsfristen er forlenget til 25 august.

NB! Melder man avbud etter denne fristen blir man uansett belastet for deltager avgiften.Link til arrangement side på facebook: https://fb.me/e/fGuheBT3K


Program for årsmøte finner dere i pdf:

DEBRA-Norge-Årsmøte-2023-program
.pdf
Last ned PDF • 361KB


Håper vi ses til høsten!- Årsmøtekommiteen 🦋
208 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page