top of page
butterflies-black-and-white-9159.jpg

Styret

Styret i DEBRA Norge har ansvaret for å drive organisasjonen etter vedtektene. Generalforsamlingen samles i oktober hvert år for å stemme inn kandidater til gjeldende styreverv på valg. Kandidatene velges inn for 2 år av gangen. 

styremedlem_1

Ida Steinlein (35)

Tlf. +47 995 44 463

Styreleder, likeperson og redaktør

«Jeg er oppvokst i DEBRA Norge siden organisasjonens spede begynnelse, og ble en del av styret i 2017. Har selv RDEB-inversa og vet hvor viktig DEBRA Norge er. Bor i Asker med mann og datter på 7 år, har jobbet med grafisk design i 12 år, og driver design- og foredragsvirksomhet. Jeg er en positiv og løsningsorientert person som lett lar seg engasjere. Min lidenskap er å formidle kunnskap og erfaringer som kan hjelpe andre.»   

styremedlem_4.jpg

Zlatko Orucevic (33)

Tlf. +47 482 99 885

Sekretær

«Jeg har vært med i DEBRA Norge siden 1993 og har en søster med EB. På fritiden liker jeg å stå på ski og svømme og er utdannet sivilingeniør. Jeg har lidenskap for DEBRA og å arbeide for en bedre hverdag for mennesker med EB. Det gir meg en stor glede å være medlem av dette flotte felleskapet»

Ankica_edited.jpg

Ankica Coric (53)

Tlf. +47 995 00 739

Kasserer

«Jeg har vært medlem i DEBRA Norge siden 2020, og ble kjent med foreningen gjennom nære familievenner og deres datter med EB. Dette har gjort at jeg både vil være en del av felleskapet i DEBRA Norge og videre bevisstgjøre mer kunnskap om EB til andre. Til daglig jobber jeg som regnskapsfører og er bosatt med familien i Oslo. Jeg er en strukturert kvinne som elsker å spre glede til mennesker rundt megt»

styremedlem_2.jpg

Sanja Orucevic (30)

Tlf. +47 481 86 857

Styremedlem og likeperson/likepesonsansvarlig

«Jeg har vært medlem i DEBRA Norge siden 1993 og ble valgt inn i styret i 2016, og brenner for arbeidet som gjøres i DEBRA. Jeg har RDEB-generalized severe (RDEB-GenSev) og har vokst opp i Norge. Jeg har årsstudium i psykologi samt bachelor i Atferdsanalyse. I dag bor jeg for meg selv. Jeg er en optimistisk og omtenksom person, som raskt finner løsninger på problemer, og som ikke lar EB stoppe meg i å gjøre de tingene jeg ønsker i livet. » 

styremedlem_3.jpg

Nora Ashkir (25)

Tlf. +47 480 34 539

Varamedlem

«Jeg har vært en del av DEBRA Norge siden 2017 og ble varamedlem i styret  i 2019.  Jeg er utdannet farmasøyt ved Universitet i Oslo. Jeg ble kjent med EB i 2008, da min kusine ble født med diagnosen. Gjennom DEBRA Norge ønsker jeg  å jobbe med mennesker som har EB og deres pårørende. »  

Miriam 2.png

Miriam Cetintas (26)

Tlf. +47 984 49 239

Varamedlem

«Jeg har kjent til DEBRA orginasjonen lenge og blitt mer nysgjerrige om EB de siste årene og ble med i styret i 2022. Min mor har EB og jeg vet hvor viktige vi pårørende er for dere med EB. På dagtid jobber jeg i butikk og stortrives med å møte folk. På fritiden er jeg med familie, glad i å reise og styrketrening.» 

Åse bilde nettside_edited.jpg

Åse Sværen

Tlf. +47 951 45 645

Varamedlem

«Jeg er Åse Sværen, og er mamma til en med EB. Jeg jobber som svømmelærer og livredder og har gjort det i mange år. Jeg har det siste året blitt veldig engasjert i Debra, og ønsker å bidra med å gjøre Debra Norge enda bedre og at andre med EB og deres pårørende kan føle seg trygge.» 

bottom of page