top of page
kelly-sikkema-4le7k9XVYjE-unsplash.jpg

Bli medlem!

Som medlem av DEBRA Norge, støtter du vårt arbeid og blir en del av felleskapet – EB-familien!  

Samhold

Du får invitasjon til samlinger og arrangementer, møter andre i samme situasjon og finner støtte i vanskelige situasjoner. Vi lærer masse av hverandre, og deler av den kunnskapen vi tilegner oss.  
 

Informasjon

Du vil motta medlemsbladet DEBRAnytt, og få relevant informasjon fra fagfeltet i inn- og utland. Lære om gode produkter, og få mulighet til å snakke med og stille spørsmål til våre samarbeidspartnere.  

Kompetanse

Som medlem vil du få hjelp til å komme i kontakt med aktuelle fagfolk og kompetansesentre med kunnskap om EB, samt få bistand ved spesielle utfordringer i barnehage/skole/arbeidsplass. 

Engasjement 

Og ikke minst, vil du få innblikk i arbeidet vi gjør og ha mulighet til å engasjere deg og bidra i jobben for å spre kunnskap og bedre hverdagen til personer med Epidermolysis Bullosa. 

Andre henvendelser

Har du ande spørsmål eller henvendelser om DEBRA medlemskap kan du kontakte styret.

Innmeldingsskjema

Vilkår og betingelser: 

Ved å fylle inn skjemaet på denne siden sendes en forespørsel om å bli medlem i DEBRA Norge. Vil kontakte deg på e-posten om vi trenger ytterligere informasjon. Du vil få en bekreftelsesmail når du er blitt medlem i DEBRA Norge.

Årlig medlemskontigent er 200,- voksen / 100,- barn inntil 16 år

Medlemskontogent betales med faktura tilsendt på mail.

Takk for at du ønsker å bli medlem i DEBRA Norge. Vi vil starte innmeldingsprosessen så snart snart som mulig. Følg med på videre bekreftelse/kontakt på e-post. (Ikke glem å sjekk spamfolderen)

bottom of page