top of page

Årsmøte 2020 - endelig sammen igjen!

Oppdatert: 19. aug. 2020

Ny oppdatering! Programmet er klart!


I en tid som denne, er det viktig å holde håpet oppe om at «snart skal alt blir bra igjen». Vi trenger noe å se frem til. Vi trenger å føle samhold.

Vi ønsker å finne SAMMEN igjen!Derfor krysser vi fingrene og planlegger årets store begivenhet som normalt – Årsmøte 2020. Et forbehold må vi alle uansett ha, dersom situasjonen fortsatt ikke tillater oss å gjennomføre årsmøtehelgen. Da må generalforsamlingen med valg av styre osv. foregå på annen måte. Det vil komme mer informasjon om dette, dersom en slik løsning blir aktuelt. Men siden tiltakene sakte, men sikkert myknes opp, øyner vi et håp om at det innen oktober vil være forsvarlig å samles igjen.Vi velger derfor å holde frem med planleggingen, og inviterer herved alle våre medlemmer til - DEBRA Norges Årsmøte 2020, 23. – 25. oktober på Quality Airport Hotel Gardermoen.


PÅMELDINGSFRIST

I år må vi være strenge med påmeldingsfrister. På grunn av koronasituasjonen må både vi, som ansvarlig arrangør, og hotellet ha god oversikt i god tid for å planlegge en forsvarlig gjennomføring av arrangementet. Derfor blir årets påmeldingsfrist litt tidligere enn vanlig, og påmelding etter denne fristen er dessverre ikke mulig. Vi håper på forståelse for dette.


Påmeldingsfristen er i år satt til torsdag 20. august. 


NÅ ER PROGRAMMET KLART!

Med forbehold om at endringer kan skje 

SMITTEVERN

For å kunne gjennomføre årsmøtehelgen er vi helt avhengig av at alle medlemmer som ønsker å delta, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, eller har vært i kontakt med noen som utgjør en smittefare. På påmeldingsskjemaet vil det være et eget felt for symptomer og restriksjoner - her må alle være nøye med å svare sannferdig. De som har vært i utlandet to uker før årsmøtet, er i hjemmekarantene eller isolasjon kan ikke delta på konferansen.


Påvist smitte hos deltagere vil medføre behov for sporing og karantene av nærkontakter. Vi som ansvarlig arrangør må derfor ha oversikt over deltagerne for å bistå i smittesporing.


I tillegg oppfordrer vi alle til å vedlikeholde god hånd- og hostehygiene, samt holde 1 meters

avstand til mennesker fra andre husholdninger.


Motta påmeldingsskjema ved å sende mail til: debranorge@outlook.com

Eller last det ned ved å trykke på denne lenken:

PAMELDINGSSKJEMA
Last ned • 297KB
PAMELDINGSSKJEMA
.
Last ned • 297KB

 


159 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page