top of page

VIKTIG INFORMASJON: Årsmøte 2020

DEBRA Norge har besluttet å gjennomføre Årsmøte 2020 med generalforsamling digitalt. Informasjon med tidspunkt og digital plattform kommer snart - følg med!

Vi har helt siden mars fulgt nøye med på alle råd, veiledninger og tiltak fra helsemyndigheter, og hatt fortløpende møter for å holde hverandre oppdatert og planlegge i tråd med de gjeldene reglene.


Smittebildet de siste ukene er helt annerledes enn i sommer/august og grunnet siste tids utvikling, har vi vært i kontakt med både FHI (Folkehelseinstituttet) og rådgiver i FFO (Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon). Basert på en samlet vurdering og informasjon fra disse instansene og medlemmer – tok vi den endelige avgjørelsen vi tror vil være best for alle oss i DEBRA Norge.


Koronapandemien kan vi dessverre ikke kontrollere, og selv om vi fikk mange hyggelige tilbakemeldinger der flere gledet seg stort til å møtes neste uke, håper vi på forståelse for at vi måtte ta denne avgjørelsen.


Vi er åpne for alle tilbakemeldinger!


Vi skal likevel få til et årsmøte, gjennom lyd og bilde! Og med gode digitale løsninger, ønsker vi å tilby våre medlemmer en trygg detakelse og et givende årsmøte.

Tidspunkt, program og digital plattform kommer snart i ny invitasjon til alle medlemmer, via epost, facebook og her på hjemmesiden. Om du ikke mottar epost fra DEBRA Norge, send en henvendelse til debranorge@outlook.com, så kan vi registrere mailadressen din!


Vel møtt til et digitalt årsmøte!

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page