top of page

Årsmøte 2021 - Tema i år er, 30 år med engasjement!

Oppdatert: 21. okt. 2021

Etter to lange år har vi gleden av å invitere alle våre medlemmer til årsmøte 2021 og DEBRA Norge sitt 30 års jubileum. Vi gleder oss, så meld dere på! Programmet er ute og kan lastes ned i bunnen av artikkelen.Vi starter med en fagdag på fredagen, deretter årsmøte med spennende innhold på lørdagen og generalforsamling på søndagen. Som i fjor, må vi også i år ta et forbehold dersom situasjonen fortsatt ikke tillater oss å gjennomføre årsmøtehelgen fysisk. Da vil dette foregå heldigitalt igjen.


Alle våre medlemmer inviteres til årsmøte 2021 og DEBRA Norge sitt 30 års jubileum den 22.-24. oktober på Quality Hotel Expo Fornebu.

Hvert år er det er mulighet til å sende inn saker til generalforsamlingen i forveien, vi oppfordrer alle til å gjøre dette om dere har saker som øsnkes tatt opp. Ulike styreverv er også på valg. Hvis noen kunne tenke seg inn i styret er det bare å ta kontakt med valgkomiteen.


PÅMELDING OG FRISTER

DEBRA Norge prøver ut digitalt påmeldingsskjema til årsmøtet for første gang! Med digitalt påmeldingsskjema håper vi at det skal bli enklere for dere medlemmer å melde dere på.


TIDLIGERE PÅMELDINGSFRIST I ÅR: 20. AUGUST. Dette på grunn av corona og planlegging. Påmelding etter denne fristen er dessverre ikke mulig. I år blir påmeldingsskjema digitalt gjennom hjemmesiden, link til påmeldingsskjema vil også bli lagt ut på Facebook.


Deltakeravgift er 400 kr pr voksen fra 16 år og 250 kr pr barn under 16 år. Dette dekker opphold på to netter og mat under hele oppholdet. Ved avmeldig etter 20. august vil en bli belastet deltageravgiften. Dette faller bort om fysik årsmøte blir avlyst pga. corona.


Ta kontakt med Sanja Orucevic mob 481 86 857 eller andre i styret du har noen spørsmål


Link til digitalt påmeldinsskjema til DEBRA Norge 30 års jubileum finner dere her: https://forms.gle/5owVCtkatJX3YKqr6


SMITTEVERN

Med flere og flere vaksinerte har vi god tro på at vi kan gjennomføre et fysisk årsmøte. Hotellet vil bistå oss med å ivareta alle regler og tilrettelegge for gode rutiner med smittevern.


154 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page