IEBF	logo

Samarbeidsparnere

 

Mölnlycke Health Care er en ledende produsent av medisinske forbruksvarer, blant annet skånsomme bandasjer med Safetac® teknologi. Takket være samarbeid med debra har mange EB-pasienter funnet den eller de bandasjene som er best egnet for den enkelte.
For mer informasjon om Safetac® teknologien, klikk her
Webside:www.molnlycke.no


Polymed Scandie AS er leverandør av medisinske forbruksvarer innen sårbehandling og har blant annet sårbandasjen PolyMem. PolyMem har en unik multifunksjonell teknologi og studier viser at denne teknologien gir en positiv effekt for mange EB pasienter. Vårt samarbeid med DEBRA gir oss en unik mulighet til å styrke vår kunnskap om EB og gi EB pasienter best mulig informasjon om våre produkter.
For mer informasjon om PolyMem QuadraFoam , klikk her
Webside: http://www.polymem.eu/


Smith and Nephew har 150 års tradisjon innenfor sårbehandling, og bruker betydelige ressurser innen forskning og utvikling, videreutvikling av terapiområder samt informasjon og kunnskapsformidling til helsepersonell, pasienter og samfunnet forøvrig. Smith & Nephew samarbeider med ledende klinikere over hele verden, og ambisjonen er å bedre livskvaliteten for pasienten, samt gi de beste arbeidsmuligheter for helsepersonell. Deres dedikerte innsats gjennom 150 år har gitt resultater og de regner seg i dag for å være den globale markedslederen innen avansert sårbehandlingWebside: www.smith-nephew.no  Sårbehandling: wound.smith-nephew.com/no/Home.asp

 

 


Uten særskilt avtale med debra Norge er enhver bruk av bilder som ligger på denne nettsiden ikke tillatt.

(c) 2009 debra Norge

Attend IT